۹ مصدوم در حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت جام (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم
سرخط خبرها

برگزاری چهاردهمین اجلاس گرامیداشت شهدای وحدت در مشهد | جایزه ملی وحدت به برگزیدگان اهدا خواهد شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۹۴۹۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
برگزاری چهاردهمین اجلاس گرامیداشت شهدای وحدت در مشهد | جایزه ملی وحدت به برگزیدگان اهدا خواهد شد + فیلم
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه نیروی زمینی سپاه گفت: جایزه ملی و ویژه وحدت ،آبان ماه در مشهد به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ دوم، پاسدار قربان‌محمد اشعری، صبح امروز در نشست خبری چهاردهمین اجلاس سرداران شهید نورعلی شوشتری، رجبعلی محمدزاده و شهدای وحدت اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که امروز در کانون تخریب دشمن قرار دارد، موضوع وحدت در همه شئون و سطح‌بندی‌های آن است و بدخواهان این ملت اراده دارند تا بین شیعه و سنی، زن و مرد و هر فاصله و قشری در ایران اسلامی تفرقه بیندازند. با در نظر گرفتن این موضوع یادواره شهدای وحدت یک سعادت گران‌قدر برای ماست که پیامد‌های مؤثر اجتماعی و فرهنگی هم در پی خواهد داشت.

وی افزود: ما اجلاسیه را چهارم آبان‌ماه به میزبانی تالار همایش‌های انقلاب اسلامی مجتمع آیه‌ها برگزار خواهیم کرد. از یک ماه قبل از ادارات استانی، سازمان‌های ملی و تشکل‌های مردم‌نهاد دعوت شده و رویکرد فرهنگی نیروی زمینی سپاه آن است که یادواره‌های شهدای وحدت با شکوه و انضباط خاص در سراسر کشور برگزار شود.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه با اشاره به اکران عمومی نمایش «نوری در نیمروز» توسط شهرداری مشهدمقدس خاطرنشان کرد: اجلاسیه چهاردهم در قالب یک برنامه سه‌ساعته، امتدادی بر همین فضاسازی‌های فرهنگی در سطح شهر و استان خواهد بود. میهمانان ویژه ای در این مراسم حضور خواهند داشت ،همچنین یکی از اعزه بزرگوار مولوی ما در استان سیستان و بلوچستان به همراه خانواده‌های معظم شهدا پشت تریبون قرار خواهند گرفت.

اجلاسیه چهارم با شعار «وحدت، خدمت و امنیت»

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از سه هزار نفر به این مراسم دعوت شده‌اند، ادامه داد: بارزترین کارکرد وحدت، امنیت است. به همین دلیل، جایزه ویژه وحدت به سه نفر از برادران اهل سنت و سه نفر از هم‌وطنان شیعه که از سال گذشته تاکنون تلاش‌های خالصانه و مؤثری در راه تقویت وحدت در استان‌های تلفیقی داشته‌اند، اهدا خواهد شد. اکران نمایشگاه‌های مختلف و اجرای سرود‌های فاخر، دو پیوست دیگر اجلاس چهارم در حوزه فرهنگی خواهد بود.

سردار اشعری با اعلام شعار «وحدت، خدمت و امنیت» برای اجلاسیه چهارم تصریح کرد: جایزه ویژه به‌صورت ملی اهدا می‌شود. ستاد و دبیرخانه اجلاسیه به همه قرارگاه‌های نیروی زمینی سپاه فراخوان داده که از همه اقشار از دانشجو و استاددانشگاه گرفته تا ائمه جمعه و اصحاب رسانه، هرکس که برای تقویت وحدت تلاش مجدانه کرده باشد، در زمره فهرست برگزیدگان قرار خواهد گرفت.

بنابر اعلام فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه نیروی زمینی سپاه، برپایی میز خدمت به نام شهدای وحدت در همه ادارات، استمرار اکران نمایش‌های شهری از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->